Klass 4X

VIKTIG INFO!

Broschyrer angående kollo till sommaren 2019 har delats ut till era barn. Många av barnen ville inte ha och tog därför inte med sig broschyrerna hem.  De finns i klassrummet om det är så att ni föräldrar vill ha.

Äntligen har vi fått en klasstelefon!!

Numret till den är

073-2612815

Det vore supersnällt av er om ni vill skicka ert namn och barnets namn i ett sms. Det spar mig mycket tid och så får jag in alla nummer korrekt. Tack ;-)

Påminner om att skicka mig ett mail så jag får in alla mailadresser korrekt ;-)

Höstterminen 2018

Läsåret börjar 16 augusti kl. 8.30
Terminen slutar 21 december

Lovdagar

Höstlov 29 oktober–2 november (vecka 44)

Studiedagar

Allmän info
Tel till klassmobil
073-2612815

Tel till Hven (fritids)
0721-649083

Det är viktigt att alla elever kommer i tid till skolan och till lektionerna. Ifall ni är osäkra på när skolan börjar, se schemat.

Lärare som jobbar i klass 4x
Anna Malmberg (mentor)

anna.malmberg@malmo.se

Sofie Aronsson

Henrik Karlsson (idrott) henrik.karlsson@malmo.se
Valentina (musik)
Christina Olsson
Sture Sandahl (En.)
payvand.baligh@malmo.se

LÄXOR

Matte;
Stående läxa i matte är att träna på multiplikationstabellen för de som ännu inte kan alla tabellerna upp till 10. Anpassade uppdrag finns i nomp.se. Upddragen börjar med "LÄXA...."
Hjälp gärna till och förhör era barn.

Engelska;

Diktamen :
måndag 10/12
Ord från kapitel 9 Magic book.
Glosorna finns i skrivhäftet.

No;
No-uppgift näringsväv, finns i classroom. (no 4x) Inlämningsdatum 12/12

18/12
No-test på det vi har arbetat med under terminen. Mer info finns i classroom, No4x. Övingsuppgifter delas ut onsdagen 12/12.

Svenska:
Under kalendern i menyn i Classroom finns alla uppgifter som inte är inlämnade sorterade efter inlämningsdatum.

So;
Aktuellt;

Besök på Operan 14/12
Årets "skapande skola"- tema är musikal. Vi kommer att sätta upp en miniversion av Roald Dahls MATILDA, tillsammans med 1x och 7x. Vi har börjat läsa boken och på fredag den 14/12 kommer vi få en guidad visning av Malmö Opera. Vi samlas som vanligt på skolgården 8:20 men kommer sen gå direkt till Operan så kom i tid.