Klass 8Y

Information kring avslutningsveckan:

Onsdag: Alla börjar 9:15 Mentorstid (Elevens val inställt)

Torsdag: Vi träffas vid T-bryggan (samma plats som vi spela brännboll förra året) klockan 10:00 till ca ca 14:00. Ni får ta med egen fika, men vi har gott om kycklingklubbor med.

Fredag:  Vi ses i hemklassrummet 10:15. Ni får betygen efter avslutningen och då är det av största vikt att ni lämnar skolan direkt så att vi får det lugnt och skönt.

PROVDATUM

V24

Undervisande lärare:
Svenska:
Jenny.Svenssen@malmo.se
Engelska: Sharon.McGlinn@malmo.se
Matte:, Abbas Dai, Margit Utsi maha.nasser@malmo.se
SO:
Jennyann Johansson
NO: Abbas Dai, Emil.Carlsson@malmo.se, Tim Blixt
Idrott & Hälsa: Catrine Sjödin
Slöjd: Dan Bjerkehagen (trä), Jenny Olofsson (textil)
Hemkunskap:
Malin Sangeberg Minör
Teknik: Dan Bjerkehagen
Bild: catarina.ascencio-dahl@malmo.se
Musik:
Mats Collin
Spanska: Ulrika Prahl Svensson
Franska: Peter Svensson
Tyska: Katarina Svenning
Sv/Eng: , Catrine SjödinJennyann Johansson
Biträdande rektor: Magnus Enocson

INFORMATION till föräldrar

Sommarskola
De elever som inte når ett E i matematik, engelska eller svenska rekommenderas sommarskola i två veckor efter avslutningen.

Inbjudan till informationskväll kring säkert internetanvändande

Barn och ungdomar 8-18 år kan åka på sommarläger en vecka och fördjupa sig i digitalt skapande. Inkomstbaserad avgift och SJ bjuder på resan till Göteborg resp Stockholm. https://helloworld.se/

Länk till schemat:

Nötförbud på Dammfriskolan

Många barn och ungdomar är allergiska mot jordnötter, nötter och mandel. Dessa sprids lätt i skolans miljö och de kan ge allvarliga allergiska reaktioner i mycket små mängder.

För att alla ska kunna känna sig säkra så har vi ett förbud mot jordnötter, nötter och mandel på hela skolans område.

Förbudet gäller vid all verksamhet under och efter skoltid – matsal, klassrum, kapprum, skolgård och fritidsverksamhet

Tänk på att det även finns vissa salvor som innehåller jordnötsolja t ex Idomin och Försvarets Hudsalva.

LÄXOR:

V 23

Måndag: NO: prov på akustik och optik

Tisdag

Onsdag: Utflyktsdag på Naturbåten. Samling på Skeppsbron 10,  kl. 08.45. Ta vindjackor då det kan blåsa mycket och ni får också ta med egen fika om ni vill. Skolan bjuder på lunch som vanligt. Dagen slutar vid 13.00.

Grupp 1: Sara M, Nova, Larissa, Aarzoo, Anasthasie, Abdi, Gavril, Tommy, Wissam, Erfan

Grupp 2: Rima, Akram, Judd, Elvira, Rayane, Saga, Challe, Johannes, Vendi, Samuel

Grupp 3: Sara A, Riwana, Jesaiah, Tilde, Elise, Emina, Morris, Magnus, Xawery

Torsdag: LOVDAG.